Blokkie van de week: Xena

Deze week zetten we Xena in het zonnetje. Xena is een blonde labrador dame van bijna 7 jaar. Ze gaat al 5 jaar mee met Blokkie om, op woensdag.

Haar vriendschappen zijn nogal wisselend, een hond die ze de ene keer leuk vindt ziet ze de volgende keer niet meer staan. Soms gaat ze helemaal los, vooral Bart vindt ze erg leuk. Maar het liefst zit ze naast me en kijkt me aan…. Als ik dan naar haar kijk dan explodeert ze van vreugde! Haar hele lijfje danst mee en haar oogjes zeggen jaaaa, krijg ik wat lekkers? Maar een knuffel is gelukkig ook goed. Xena’s mens werkt ook met honden, ze heeft een speurhonden school. Xena’s neus werkt dan ook uitstekend en ze weet feilloos alle konijnenkeutels op het veld op te sporen. Hmmm, lekker!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Alle berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *