Blokkie Om heeft een nieuwe website!

Hier is ie dan, vertel het door! De nieuwe website! Met dank aan Renate van der Hagen, mens van Xena, en mijn reddende engel en een kei in dit soort dingen. Hij moet nog een beetje bijgeschaafd worden, maar dat komt helemaal goed.

Op de website zullen regelmatig nieuwe foto’s en filmpjes worden gezet en ook sommige snuiten in het snuitenboek zijn na jaren wel aan vervanging toe. Nog genoeg te doen dus! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden… Tips en reacties zijn welkom. Ook zou ik het heel leuk vinden als je als klant een stukje zou willen schrijven op de “klanten vertellen” pagina. Alvast bedankt!

 

 

 

 


Reacties

Blokkie Om heeft een nieuwe website! — 4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *