Klanten vertellen..

9 reacties op Klanten vertellen..

 1. Mijn Xena gaat al jaren mee met Blokkie Om. Als ik Patricia wel eens tegenkom en ik heb Xena bij me, dan besta ik niet meer. Patricia is het. Helemaal. Dat zegt wel genoeg lijkt me… ๐Ÿ™‚

  • Dorine en Michiel schreef:

   Patricia is een geweldig mens, met een grote liefde en zorg voor hondjes! Een hart van goud!
   Onze hond zit de hele ochtend wachtend uit het raam te kijken wanneer het busje komt en wil niets liever dan spelen met Pluto en zijn kornuiten – eenmaal het groenwitte busje in zicht, dan zijn wij baasjes niet meer van belang! Bedankt Patricia, voor je geweldige inzet en service!

 2. Ingrid Dalsem schreef:

  Mijn hond Rick gaat al mee vanaf pup, nu 4,5 jaar alweer. Als ik thuis kom tref ik hem vaak aan als zwarte in plaats van witte hond en dan weet ik dat hij weer volop heeft genoten en dat zwarte, ach daar hebben ze water en zeep voor ๐Ÿ™‚ Patricia is geweldig met honden en net als bij Renate besta ik niet meer als Rick Patricia tegenkomt in de wijk. Al met al ben ik, en zeker Rick, zeer blij met Patricia en haar Blokkie om.

 3. Amber schreef:

  Ik ben dik tevreden over blokkie om! Wat een fijne uitlaatservice, en ik heb er al 4 gehad dus ik heb vergelijk…
  Patricia is een honden-mens en mensen-mens. Fijne contacten, betrouwbaar, lange wandelingen, fijne groep honden en het belangrijkste; mijn hond gaat al jaren enthousiast mee! Ook mijn bejaarde labrador, die er helaas niet meer is, heeft nog heerlijke tijden gehad met Blokkie om. Dankjewel Patricia!

 4. Sandra schreef:

  Al vanaf dat ze een half jaar oud was gaat onze Golden retriever Noa mee met Patricia. Ze vindt het super!
  Patricia is erg goed met de honden en de honden zijn gek op haar (en op haar witte busje haha), Noa heeft er een witte-busjes-manie aan over gehouden, kijkt bij ieder wit busje of het misschien Patricia is…
  Ook Noa komt regelmatig (half) zwart thuis, maar dan heeft ze het weer zo leuk gehad!
  Lekker stoeien en rollebollen met de andere honden, echt een uitje voor Noa.
  Je kunt zelf nog zo goed zijn voor je hond, van de contacten met andere honden leren ze veel en ze geniet ervan.
  Toen Noa net meeging was ze een klein en onzeker pupje dat zich verstopte onder Patricia’s bus en nu voelt ze zich de keizerin van de groep!
  Patricia doet haar werk met hart en ziel, ik kan het iedereen aanbevelen en hoop zelf met Noa nog lang bij Blokkie te kunnen blijven.

 5. Lia Ringburg schreef:

  Bart(je) gaat al zeker 6 jaar dagelijks mee met Blokkie Om. Bart voelt zich heer en meester in de groep. Hij heeft het opgegeven om ook Patricia de baas te zijn. Gelukkig heeft zij zoveel verstand van en geduld met honden dat Bart nu niet meer zonder zijn Patricia kan รจn nog luistert ook. Nou ja, meestal dan.
  Wat een genot om met zoveel vertrouwen je hond mee te geven. De betrokkenheid en passie van Patricia is voelbaar voor zowel Bart als zijn “baasje”.

 6. Kelly de Groot schreef:

  Sjors gaat nog maar een jaar officieel mee met Blokkie, ze is 6 jaar en alle jaren ervoor liep ik zelf vaak gezellig mee (toen nog door t bos), Patricia had Sjors in die jaren wel een aantal keer mee genomen maar op de een of andere manier wilde Sjors steeds niet. Dat was echt vreemd want ze was gek op alle honden en gek op spelen, maar die bus echt mega eng zeg :-)! Patricia heeft in ieder geval veel geduld gehad en vorig jaar probeerden we het nog 1 keer, er zaten net nieuwe hokken in de bus die wit van binnen waren in plaats van donker en wat bleek; nu wilde ze wel maar wat graag mee! Ik hoef maar te zeggen dat ze die dag met Patricia mee mag en ze staat al op de uitkijk! Ze vind t geweldig!
  Patricia is betrouwbaar, flexibel en echt nooit ziek, ze is er altijd!

 7. Elke Martinali schreef:

  Tycho wordt dit jaar 6 en gaat al heel wat jaartjes mee met Blokkie. En wat heeft hij het naar z’n zin. Een uur lekker los gaan met zijn vrienden in de speelweide. Het is iedere keer weer een feest. Als Patricia m komt halen is Tycho niet meer te houden. Ik hoor zelfs van mensen in de straat dat het altijd zo’n grappig gezicht is als Patricia Tycho komt halen. Hij huppelt altijd zo enthousiast mee ;-). Ik hoef de naam Patricia maar te zeggen en hij staat te kwispelen en te kijken… waar is ze nou??
  Blokkie is de perfecte oplossing om Tycho te geven wat hij nodig heeft op de dagen dat we werken. ’s Middags staan er meestal op Facebook al foto’s en filmpjes van de belevenissen van die dag. Leuk om te zien wat de honden uitspoken en wat voor nieuwe attributen ze weer hebben gekregen. En als ik thuis kom van mijn werk, ligt hij nog steeds languit op zijn kussen.
  Ook al zijn er honden die het wat rustiger aan willen doen er is altijd wel een hond bij die met Tycho gaat ravotten.
  Patricia is een geweldig mens en ik en Tycho (zeker niet) zouden niet meer zonder haar kunnen. Hopelijk kan hij nog heel wat rondjes mee met Blokkie.

 8. Christien Freeke schreef:

  Onze hond Famke gaat met Blokkie om mee vanaf het moment dat Patricia de uitlaatservice overnam. Komend najaar al 8 jaar geleden. Drie- tot vier keer per week komt de Blokkiebus voorgereden en dan begint de pret. Op haar eigen plekje, onder bij de voorstoel gaat het richting de wei of het bos. Er is niemand aan wie ik onze hond zo toe vertrouw als Patricia. Zij kent onze hond door en door en als ze merkt dat er iets anders is of Famke ergens last van heeft, laat ze dat meteen weten. Haar zorg en verantwoordelijkheid komt voort uit haar grote hart voor de honden die aan haar zorg zijn toevertrouwd. Hoewel onze grote vriend Famke al bejaard is (14 jaar) hopen we toch dat ze, samen met Patricia en haar Blokkievrinden nog de nodige uren vol spelen en plezier zal meemaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *