Uw hond ook mee?

20130106_145550Alle sociale honden, jong en oud, kunnen met Blokkie Om mee. Een omheind terrein heeft als groot voordeel dat de oudere honden kunnen rusten wanneer ze daar behoefte aan hebben, en zo tot op hoge leeftijd mee kunnen blijven gaan. Ook een jonge hond kan mee. Het is de beste socialisatie die er is. Uw hond ontmoet immers grote, kleine, jonge en oude honden, waar veel van geleerd kan worden.

Wilt u uw hond ook mee laten gaan met Blokkie Om?

Nadat u zich via het formulier heeft aangemeld maken we eerst een afspraak voor een gratis intake-gesprek. Tijdens dit gesprek vullen we samen het intake formulier in en kunt u alles vragen wat u weten wilt. Dit is tevens een mooie gelegenheid voor mij om kennis te maken met uw hond. Klikt het en past uw hond in de groep, dan kan uw hond gezellig mee!

De honden worden opgehaald door een speciaal voor honden ingerichte bus met gescheiden ruimtes, voorzien van elektrische ventilatie. Doordat de honden allemaal in Brandevoort wonen is de reistijd maar kort en zijn we al snel in het speelbos, waar de pret kan beginnen.20130507_111929

Onder mijn toeziend oog mogen de honden een uur lang lekker hond zijn. Een hond die met regelmaat beweging krijgt en sociale contacten heeft met soortgenoten is een gelukkige hond.
Na dit uur zullen de honden weer een voor een naar huis gebracht worden, waar ze moe en voldaan lekker gaan slapen tot u weer thuis komt.